Κορίτσι για σπίτι

Scheduled on

ΔΕΥΤΕΡΑ 14:00 16:00
ΤΡΙΤΗ 14:00 16:00
ΤΕΤΑΡΤΗ 14:00 16:00
ΠΕΜΠΤΗ 14:00 16:00

Κορίτσι για σπίτι

Tagged as:Το "Κορίτσι για σπίτι" μεταδίδεται ραδιοφωνικά απο το 2012.

Την επιμέλεια και παρουσίαση της εκπομπής την έχει η Μαρία Μπάρκα. Η εκπομπή αποτελεί ομαδική δουλειά όμως, την ομάδα συμπληρώνουν ο Βασίλης Ιωαννίδης στον ήχο, ο Ilias G και ο Δημήτρης Μπαρδάνης στην μουσική επιμέλεια.


Η Μαρία Μπάρκα γεννήθηκε στη Λαμία και μεγάλωσε στο Καρπενήσι. Έχει σπουδάσει Δημόσιες Σχέσεις στο Cyprus College, όμως από μικρή ηλικία την κέρδισε η μουσική με αποτέλεσμα να διανύει χιλιόμετρα από το Καρπενήσι στη Λαμία κάθε εβδομάδα για να παρακολουθεί θεωρητικά μαθήματα μουσικής και αρμονίας στο Δημοτικό Ωδείο Λαμίας.

Μόλις ολοκλήρωσε τις σπουδές της στις Δημόσιες Σχέσεις θέλησε να δοκιμάσει τις δυνάμεις της σε έναν ακόμη τομέα, της Ψυχολογίας. Παρακολούθησε το τμήμα Ψυχολογίας του New York College και παράλληλα το τμήμα Μουσικής Κλινικής Ψυχοθεραπείας του Ωδείου Όπερα. Ο έρωτας όμως της χτύπησε την πόρτα και επέλεξε να γίνει μικρο μαμά στα 23 έτη της και να αφήσει ανολοκλήρωτες τις σπουδές της!

Από το 2012 μέχρι και σήμερα ασχολείται με το ραδιόφωνο με το ίδιο project “ ΚΟΡΙΤΣΙ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙ” , ξεκίνησε απο το Ράδιο Καρπενήσι, συνέχισε στον Εύρυτο 104,9 και φυσικά όταν ο Εύρυτος έγινε Stoxos fm 104,9 η Μαρία δε θα μπορούσε να λείπει απο εκεί, το “Κορίτσι για σπίτι” έγινε το αγαπημένο κορίτσι της διπλανής πόρτας που κατάφερε να κάνει τους ακροατές να σηκώσουν το τηλέφωνο και να της πούν τα προβλήματά τους! Δεν περιορίστηκε όμως εκεί, διαγωνισμούς, δώρα, ρουχα, σπα, ακόμα και διακοπές κυνήγησε και πέτυχε για τους πιστούς ακροατές της εκπομπής της. Επίσης, κατάφερε να εξασφαλίσει αποκλειστικές συνεντεύξεις που αργότερα αναπαράχθηκαν σε διάφορα μέσα σε όλη την χώρα αλλά και εκτός συνόρων όπως ήταν η συνέντευξη του γνωστού ποδοσφαιριστή Mido που έπαιξε ακόμα και στο BBC Arabic το 2017!

Το 2019 βρίσκει την εκπομπή “ΚΟΡΙΤΣΙ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙ” να μεταδίδεται σε πάνω απο 35 ραδιοφωνικούς σταθμούς σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, στην Κύπρο (Παγκύπρια), Αμερική και Αυστραλία. Μια αγαπημένη συνήθεια , που με την αμεσότητα και το χιούμορ της Μαρίας σε κάνει να.. κολλάς! Ασχολείται με παράξενα και περίεργα νέα, gossip και κάθε μέρα υπάρχει και ένα διαφορετικό θέμα, ψυχολογίας ή σχεσεων προς ανάλυση καθώς επίσης και χιουμοριστικά θέματα!


Read more

Podcast of previous episodes


Related news


Κορίτσι για σπίτι charts

Sorry, there is nothing for the moment.

Current track

Title

Artist

Background